"...en permobil utanför våran godisaffär..."

Igår var det Malmöfestival i fem timmar. En rolig och mysig dag.
Och jag gjorde några nya upptäckter: Ola har permanentat sig, langosen var sjukt god(fast att osten var äcklig), det finns otroligt många "alternativa" människor på festivalen som jag aldrig har lagt märke till dom andra åren och bussarna till min lilla by går alltför sällan.
En annan sak jag la märke till var ödsligheten i STAFFANSTORP! Det är nästan lite läskigt hur det kan vara så tomt i ett bebott samhälle en lördagseftermiddag. Det som samanlagt fanns att beskåda var en permobil utanför våran godaffär, familjen Svetlanovic som kom lunkades med 16 matkassar från Lidl och fjortisarna som stod och rökte utanför James grill!!! Härligt med små"städer".

På kvällen blev det utgång på Herkules med gamla gymnasiekompisar. Det var riktigt kul och jag träffade massa gamla vänner. Musiken var kanske inte riktigt lika bra eftersom dom omedvetet spelade gamla backstreetboyslåtar. Jag menar det är okej att spela 70 och 80-talsmusik för det är så pass länge sen, men det är för tidigt att spela 90-tals musik på utestället. Ej okej!

Nu är det dags att träffa Mia och Cia, och Niklas för den delen. Ska bli myyyyysigt.

By the way, jag mår som en prinsessa :)


"Det som inte går att bevisa finns inte"

En ny dag fylld med äventyr...Eller inte.
Har varit hemma hela dagen(förutom i en halvtimme då jag fick för mig att gå ut en runda i det "fina" väder). Jag har sovit två gånger, gosat med världens sötaste katt och ätit. En väldigt tråkig och ensam dag med andra ord! Men det är också skönt ibland.

När kvällen kom blev det tacosintag med familjen Stenberg(kusiner) som toppades med livlig disskusion om inget mindre än religion, övernaturliga ting samt existensiella frågor. Självklart var det tydligen jag som satte igång det hela. Det var tydligen lite känsligt ämne, inte minst för mig själv.
Jag tycker det är en självklarthet att det finns övernaturliga saker och att människor lever vidare efter döden. Det är bara så, även ifall jag inte kan bevisa. Tyvärr var det bara min lilla kusin som höll med mig så vi fick hårt gå emot dom andras åsikter om vetenskapliga bevis och annat tråkigt krafs. "Det som inte går att bevisa finns inte" var kvällens mest använda utryck av mina motståndare. Men vi kom iaf till slut fram till att alla tror på olika saker(Väldigt enkel slutsats egentligen för en sådan stor disskusion).

Imorgon blir det Malmöfestivalen och årets första efterlängtade langos!
På söndag kommer min älskling hem från Grekland!


Dags för för tandborsting och nagellackning!

Mat, dryck och varma små handdukar

My very first one!
Syftet är ju såklart att jag ska bli rik och berömd och bli kallad blondinsussi eller bajssie så då börjar jag väl skriva om mitt LIV!

Sitter hemma hos mammsen och pappsen i Skåneland och väntar på att bli trött. Tyvärr kommer jag att få vänta väldigt väldigt länge eftersom jag i flera månaders tid har gått och lagt mig på tok försent och vaknat på tok försent. 

Resan till Skåne var som alltid väldigt behaglig. Nästan för behaglig för att det ska kännas bra. Jag blev uppassad med mat, dryck och varma små handukar som luktade citron och jag märkte inte ens att tiden gick. Det känns som det är för bra service för att vara ett budgetflyg mellan Stockholm och Malmö som bara tar 55 min. Dom hinner ju knappt dela ut maten förrän det är dags att landa. Men jag gillar det, Malmöaviation!

Ja då sitter man alltså i huset där man vuxit upp och har tio, förhoppningsvis, härliga dagar framför sig.
Imorgon börjar Malmöfestivalen(som för övrigt är Sveriges största stadsfestval) och jag får lön så det blir rajraj med allt vad det innebär.

Dags för tvätthängning och nektariner!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0